Čišćenje oluka

  Čišćenje oluka - Otpušavanje kanalizacije

  Čišćenje oluka je usluga koju pružamo fizičkim i pravnim licima na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje oluka, čišćenje odvoda za kišnicu  kao i kompletno otpušavanje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje oluka radimo za kuće, zgrade, industrijske objekte, hale…

  Čišćenje olukaOluci su često na meti zagušenja. Tokom jesenjih i zimskih dana, dolazi do gomilanja lišća, otpalih grana, snega i ostalih nečistoća koje mogu uticati na kompletno zagušenje oluka što onemogućava da isti vrši svoju funkciju, odnosno da sprovodi vodu do odvoda za kišnicu i dalje u odvod kanalizacije. Čišćenje oluka vršimo za sve stambene i poslovne prostore bilo koje spratnosti. Čišćenje oluka vršimo u najvećem broju slučajeva pod pritiskom koji generiše voma vozilo. Voma generiše veliki pritisak vode, od 250 bari koji se za čišćenje oluka koristi i za odgušenje kanalizacije, otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacije odnosno ispiranje kanalizacionih cevi i skidanje naslaga sa zidova cevi…

  Uslugu čišćenja oluka takođe radimo i ručno, odnosno otklanjamo sve blokade u oluku ručno, ukoliko je to naravno moguće. Nakon otklanjanja blokada, vršimo ispiranje oluka, odnosno čišćenje oluka od preostale prljavštine. Kada završimo sa čišćenjem oluka, proveravamo u kojem je stanju odvod za kišnicu, odnosno da li je prohodan.

  Čišćenje olukaNakon čišćenja oluka, može se desiti da neke materije dođu do odvoda za kišnicu koja mogu izazvati zagušenje. Kada do toga dođe, odvod za kišnicu ne odvodi vodu dalje u kanalizacioni odvod nego kišnica počinje da se izliva napolje.

  Za čišćenje oluka posedujemo adekvatnu opremu, moderne mašine i voma vozila za kompletno otpušavanje odvoda, otpušavanje slivnika, otpušavanje cevi kao i za čišćenje odvoda za kišnicu i pranje oluka. Svi naši vodoinstalateri poseduju bogato iskustvo u svim vodoinstalaterskim uslugama pa tako i u odgušenju kanalizacije i svim propratnim zagušenjima. Za svaku uslugu dajemo račun za kvalitet urađenih usluga.

  Ukoliko imate problema sa olukom ili odvodom za kišnicu, budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana. Naše ekipe su uvek na terenu spremne za odgušenje oluka kao i za sve hitne intervencije i vodoinstalaterske usluge.

  POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA

  Uslugu čišćenja oluka pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button