Odgušenje čučavca

  Odgušenje čučavca - Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje čučavca vršimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje čučavca, odgušenje pisoara, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje čučavca rade profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom kako u odgušenju kanalizacije, tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama.

  Odgušenje čučavcaČučavci polako postaju stvar prošlosti, ali su i dalje prisutni u pojedinim objektima, poput škola, javnih ustanova… Kao i kod wc šolje, do zagušenja čučavca može doći kako vremenom tako i propuštanjem materija koje se ne slažu najbolje sa odvodom čučavca. Kada dođe do zagušenja, dolazi do sporijeg oticanja vode ili pak izlivanja iz čučavca na pločice.

  Odgušenje čučavca rešavamo:

  U zavisnosti od intenziteta zagušenja čučavca, opredeljujemo se za jednu od ovih par metoda. Električna sajla će rešiti manje zagušenje, dok će voda srediti ostatak. Mašinsko odgušenje kanalizacije je namenjeno za ozbiljnija zagušenja poput zagušenja u odvodnoj cevi ili na većoj dubini u odvodu. U slučaju blokade, odnosno da je nešto upalo u sam odvod čučavca, jedino rešenje je otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Kombi vozilo sa voma tehnologijom generiše generiše veliki pritisak vode od 250 bari koje se kroz specijalne mlaznice usmerava kroz odvod. Po potrebi možemo uraditi i čišćenje kanalizacije odnosno čišćenje kanalizacionih cevi i ispiranje naslaga sa zidova cevi. U tom slučaju će prohodnost cevi biti 100% funkcionalna. Takođe, ukoliko do zagušenja kanalizacije dođe u glavnom odvodu, odnosno u šahti, takođe vam stojimo na raspolaganju.

  Poslujemo preko 30 godina na teritoriji Beograda i stekli smo poverenje velikog broja klijenata, pravnih i fizičkih lica. Posedujemo adekvatnu opremu, alate, sajle, mašine, kombi vozila i specijalne cisterne za crpljenje otpadnih voda kao i za pražnjenje septičkih jama. U svom timu upošljavamo samo iskusne vodoinstalatere za odgušenje kanalizacije.

  Ne postoji zagušenje koje ne možemo da rešimo. Ukoliko i vi imate problema sa zagušenjem, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h, 365 dana u godini.

  Uslugu odgušenja čučavca pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button