Čišćenje gajger slivnika

  Čišćenje gajger slivnika - Otpušavanje kanalizacije

  Čišćenje gajger slivnika radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda, za fizička i pravna lica. Za čišćenje gajger slivnika, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje odvodnih slivnika odnosno čišćenje upijača kao i za sve hitne intervencije i otpušavanje kanalizacije, dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje gajger slivnika vrše profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom kako u odgušenju kanalizacije, tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama.

  Čišćenje gajger slivnikaGajger slivnici su takođe kao i svi dvorišni slivnici podložni zagušenju. Gajger slivnici su skloni zagušenju od materija koje obuhvataju pesak, mulj, lišće, grane, kamenčiće… Tokom godine se u gajger slivniku sakupljaju razne materije kako organske tako i neorganske, koje u jednom trenutku mogu izazvati zagušenje gajger slivnika. Zagušenje gajger slivnika se manifestuje ne odvođenjem vode već izlivanjem u dvorište kao i ulaskom vode u podrumske prostorije.

  Odgušenje gajger slivnika, odnosno čišćenje gajger slivnika vršimo pištoljima visokog pritiska. Pištolj se usmeri u pravcu gajger slivnika i pod pritiskom razbija naslage. Pištolj pod pritiskom razbija sve naslage koje smo pomenuli, počev od peska, mulja, lišća, grana. Nakon odgušenja gajger slivnika pristupamo njegovom temeljnom čišćenju. Čišćenje gajger slivnika vršimo pod visokim pritiskom vode i skidamo dugogodišnje naslage kamenca i ostale prljavštine koje se taložila u gajger slivniku i odvodu.

  Za čišćenje gajger slivnika kao i za kompletno otpušavanje kanalizacije posedujemo kompletnu opremu, pištolje pod pritiskom, sajle, mašine za odgušenje kanalizacije, kombi vozila voma za otpušavanje pod pritiskom, kamione i cisterne za crpljenje otpadnih materija, pražnjenje septičkih jama… Čišćenje gajger slivnika radimo veoma temeljno i vraćamo njegovu funkcionalnost na 100%. Odgušenje gajger slivnika vršimo pištoljima pod pritiskom, mašinskim sajlama, električnim sajlama kao i kombi vozilima pod visokim pritiskom vode.

  Ukoliko i vas muči zagušen gajger slivnik ili vam je potrebno odgušenje kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Na teritoriji Beograda poslujemo već 30 godina i stekli smo veliko iskustvo i poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Specijalizovani smo za kompletno otpušavanje kanalizacije, čišćenje gajger slivnika…

  Uslugu čišćenja gajger slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button