Odgušenje pisoara

  Odgušenje pisoara - Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje pisoara vršimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje pisoara, odgušenje čučavca, otpušavanje wc šolje i otpušavanje sudopere dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje pisoara vrše profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom u odgušenju kanalizacije kao i u svim vodoinstalaterskim uslugama.

  Odgušenje pisoaraPisoari su karakteristični više za pravna lica, ugostiteljske objekte, tržne centre itd… Ujedno su i praktični jer zauzimaju manje mesta od wc šolje a takođe i njihov odvod ne zauzima mnogo u celoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži. Kod pisoara je vrlo mala verovatnoća da će doći do samog zagušenja.  U zavisnosti od modela do modela, svi pisoari uglavnom imaju zaštitni slivnik koji sprečava upadanje većih materija i većih zagušenja.

  Ipak zagušenje pisoara je svakako moguće. Tokom vremena se mogu stvoriti naslage dublje u odvodu, kako od kamenca, tako i od drugih materija koje se provuku kroz slivnik. Kada dođe do zagušenja pisoara, problem se manifestuje sporijim odlaskom vode, kao i uopšte ne oticanjem vode. Za odgušenje pisoara koristimo:

  Električne sajle su korisne za zagušenje pisoara manjeg intenziteta, što podrazumeva da je zagušenje slabije i da se ne mora koristiti mašina na elektro pogon. Mašine na elektro pogon su namenjene za mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje slivnika, otpušavanje odvoda, otpušavanje cevi… Sajla koja prolazi kroz mašinu dobija vibraciju koja još pomaže da se kreće niz odvod. Kada naiđe na zagušenje, kombinacija vibracije i oštar vrh sajle probijaju svako zagušenje.

  Poslujemo preko 30 godina na celoj teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje pravnih i fizičkih lica. Specijalizovani smo za otpušavanje kanalizacije i posedujemo kompletnu opremu koja uključuje sajle, mašine na elektro pogon, kombi vozila sa voma tehnologijom, specijalizovane kamione i cisterne za crpljenje otpadnih voda, pražnjenje septičkih jama kao i odvoz na deponiju.

  Ukoliko imate problema sa zagušenjem kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Uslugu odgušenja pisoara pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button