Otpušavanje lavaboa

  Otpušavanje lavaboa - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje lavaboa je još jedna od usluga u okviru odgušenja kanalizacije koju pružamo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda, za fizička i pravna lica. Za otpušavanje lavaboa, otpušavanje sudopere, otpušavanje wc šolje kao i za otpušavanje kanalizacije ili bilo koje hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje lavaboa se u zavisnosti od  mesta zagušenje radi električnom sajlom ili mašinskim putem.

  Otpušavanje lavaboaZagušenje lavaboa nije toliko učestalo u odnosu na zagušenje sudopere ili zagušenje wc šolje, ali se ipak zaguše s’vremena na vreme. Do zagušenja lavaboa u velikom broju slučajeva dolazi do propuštanja materija kroz odvod koje se ne slažu najbolje sa njim, prljavština, ostataka od brijanja, dlaka sa brade, kose… Zagušenje lavaboa se može ustanoviti sporim oticanjem vode ili uopšte ne oticanjem vode iz lavaboa. To je jasan znak da postoji zagušenje. Takođe, ukoliko čujete klokot vode dok silazi niz cev, takođe je znak da postoji određeni procenat zagušenja u lavabou.

  Otpušavanje lavaboa se u zavisnosti od načina ugradnje vrši zamenom odvodnog creva, sajlom ili mašinskim putem. Kao što je slučaj kod sudopere, i kod lavaboa se može desiti da do zagušenje dođe u samom sifonu ili crevu. Pristupa se skidanju sifona i njegovom detaljnom čišćenju, a po potrebi se stavlja i novi sifon ukoliko je stari previše oštećen. U slučaju da je sifon čist, i da je zagušenje dublje u samom odvodu, u zavisnosti od intenziteta zagušenja se koristi sajla ili pak mašina na elektro pogon za otpušavanje lavaboa.

  Za otpušavanje lavaboa kao i za odgušenje kanalizacije u kompletu posedujemo sve adekvatne alate, sajle, mašine i vozila. Pored tehnologije tu je i znanje. Svaki vodoinstalater u našem timu poseduje bogato iskustvo kako u otpušavanju kanalizacije tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Za svako otpušavanje kanalizacije dajemo račun za kvalitet urađenih usluga.

  Ukoliko je i vama potrebno otpušavanje lavaboa ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Nakon vašeg poziva brzo dolazimo na vašu adresu i otklanjamo svako zagušenje. U slučaju hitne intervencije otpušavanje lavaboa naše ekipe su uvek na terenu spremne za svako zagušenje kanalizacije, bez obzira na vašu lokaciju i vreme poziva.

  Uslugu otpušavanja lavaboa pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button