Otpušavanje kanalizacije vomom

  Otpušavanje kanalizacije vomom - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje kanalizacije vomom je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koja je namenjena najtežim zagušenjima i blokadama u kanalizacionim cevima. Otpušavanje kanalizacije vomom radimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Otpušavanje kanalizacije vomom podrazumeva otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode od 250 bari kao i čišćenje kanalizacije odnosno pranje kanalizacionih cevi specijalnim mlaznicama.

  Otpušavanje kanalizacije vomomKao što smo i napomenuli, otpušavanje kanalizacije vomom je namenjeno najtežim oblicima zagušenja i blokada u kanalizacionim cevima. U zavisnosti od starosti, kvaliteta, mreže kanalizacionih cevi kao i našeg nemara, zagušenja kanalizacionih cevi mogu biti učestalija ili ređa. Na prohodost kanalizacionih cevi najviše utičemo mi sami vodeći računa šta propuštamo kroz odvode. Svakako se tokom vremena talože masti, nečistoće i ostale materije u kanalizacionim cevima koje takođe mogu da uzrokuju kompletno zagušenje i time onemoguće normalne tokove. Ukoliko se zapuši glavna kanalizaciona cev jedne zgrade, postoji opasnost od izlivanja vode komšijama na nižim spratovima sve dok se ne otkrije problem.

  Otpušavanje kanalizacije vomom je jedino rešenje za kompleksne blokade i zagušenja. Voma generiše pritisak od 250 bari koja ispušta vodu kroz specijalne mlaznice, odnosno otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Prečnik kanalizacionih cevi koje možemo otpušiti sa vomom je između Ø40 do Ø1000mm, odnosno kanalizacione cevi prečnika od 4cm do 1 metra. Kanalizacione cevi ovog prečnika se mogu naći u stambenim i industrijskim objektima. Kako je primena široka, otpušavanje kanalizacije vomom je idealno rešenje za sve blokade i zagušenja.

  Pored otpušavanja kanalizacije pod pritiskom, takođe vršimo i:

  • Skidanje naslaga, kamenca, raznih masnoća i ostalih prljavština sa zidova cevi, odnosno ispiranje kanalizacionih cevi, uklanjanje uzroka zagušenja,
  • Otpušavanje fekalne vertikale,
  • Otpušavanje kuhinjske vertikale,
  • Otpušavanje horizontale,
  • Otpušavanje kišne kanalizacije i čišćenje odvoda,
  • Održavanje cevovoda i kanalizacije u kompletu,
  • Otpušavanje spoljne kanalizacije
  • Pražnjenje septičkih jama i još mnogo toga…

  Mi smo iskusan tim vodoinstalatera opremljen najnovijom tehnologijom za odgušenje kanalizacije i još mnogo više od toga. Pored sajli i mašina na elektro pogon, tu su i cisterne i specijalna voma vozila namenjena za najteže blokade i zagušenja u kanalizacionim cevima. Otpušavanje kanalizacije vomom takođe uključuje i čišćenje kanalizacionih cevi, pranje kanalizacije i njeno održavanje.

  Ako imate bilo kakav problem sa zapušenom kanalizacijom, na pravom ste mestu. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini. U najkraćem mogućem roku dolazimo na vašu adresu i otklanjamo svako zagušenje.

  Uslugu otpušavanja kanalizacije vomom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button