Otpušavanje cevi

  Otpušavanje cevi - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje cevi je još jedna od usluga koju vršimo u sklopu odgušenja kanalizacije. Otpušavanje cevi, odnosno otpušavanje kanalizacionih cevi vršimo mašinskim putem, voma vozilima ili otpušavanje cevi pod visokim pritiskom vode. Pored otpušavanja cevi, takođe vršimo čišćenje kanalizacije odnosno ispiranje kanalizacionih cevi i skidanje prljavštine sa zidova cevi specijalnom mlaznicom pod pritiskom.

  Otpušavanje ceviKao što smo i nabrojali, odgušenje cevi se može uraditi na više načina. U zavisnosti od profila, dužine cevi kao i težine zagušenja, odlučujemo se za jedan od par načina. Mašinsko otpušavanje cevi je delotvorno u velikom broju slučajeva gde su u pitanju cevi užih profila koje se mogu naći u stambenim i poslovnim objektima. Za cevi većih profila idealno rešenje je odgušenje cevi voma vozilom kao i odgušenje cevi pod pritiskom.

  Woma je specijalizovano vozilo koja u sebi ima sve što je neophodno za otpušavanje cevi sa najtežim zagušenjima. Woma stvara pritisak od 250 bari koji gura vodu niz specijalnu mlaznicu koja može da se prilagodi na vodu usmeri pravo ili u svim pravcima. Kada se voda kroz mlaznicu usmeri samo pravo da ide, pritisak vode će lako otkloniti svaku blokadu ili zagušenje u cevi. Kada se kroz mlaznicu voda usmeri u svim pozicijama, ta funkcija je predviđena za čišćenje kanalizacionih cevi.

  Za svako zagušenje kanalizacije smo tehnički opremljeni i potkovani znanjem i iskustvom. Ne postoji zagušenje sa kojim mi ne možemo da se izborimo. Odgušenje cevi vršimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda. Za svako otpušavanje cevi kao i u globalu za otpušavanje kanalizacije dajemo račun za kvalitet izvršenih usluga.

  Ukoliko vam je potreban brz dolazak na adresu i odgušenje kanalizacije, odnosno otpušavanje cevi u što kraćem roku, uvek možete da se oslonite na nas. Mi smo pouzdan partner za sve vodoinstalaterske usluge i odgušenje kanalizacije. Za sve hitne intervencije otpušavanje cevi dostupni smo 24h dnevno na celoj teritoriji Beograda. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko vam je potrebna kvalitetna, brza i profesionalna usluga otpušavanja cevi.

  Uslugu otpušavanja cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button