Otpušavanje tuš kabine

  Otpušavanje tuš kabine - Otpušavanje kanalizacije

  Za otpušavanje tuš kabine, otpušavanje kade, otpušavanje lavaboa kao i za otpušavanje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, na celoj teritoriji Beograda. Otpušavanje tuš kabine je još jedna od usluga u okviru odgušenje kanalizacije koju pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Otpušavanje tuš kabine, slično i kod kade, u zavisnosti od uslova na terenu se može uraditi sajlom, mašinskim putem ili čišćenjem slivnika i njegovom zamenom.

  Otpušavanje tuš kabineOtpušavanje tuš kabine spada u učestalije vodoinstalaterske usluge. Kao i kod kade, zagušenje tuš kabine se manifestuje sporim oticanjem vode ili uopšte ne oticanjem. Svakako zagušenje tuš kabine ometa normalno funkcionisanje ljudi u prostoru i iziskuje brz dolazak na adresu i otpušavanje tuš kabine.

  Kao što smo i napomenuli, u zavisnosti od lokacije zagušenja tuš kabine, metode za otpušavanje tuš kabine su odgušenje sajlom, mašinskim putem i čišćenjem ili zamenom slivnika. Najčešći razlozi za zagušenje tuš kabine kao i kod kade jesu stvaranje naslaga kako zbog raznih nečistoća tako i zbog opadanja kose tokom kupanja. Svi smo se makar jednom u životu susreli za zagušenom tuš kabinom posle kupanja. U većini situacija bilo je dovoljno očistiti površinski slivnik da bi voda krenula da otiče.

  Kada nije dovoljno samo spolja očistiti slivnik, pristupamo njegovom razmontiranju i čišćenju kompletnog slivnika, a po potrebi i zameni istog. Česti su slučajevi da se blokada ili zagušenje stvori u predelu između slivnika i odvodne cevi, a takođe se zagušenje može stvoriti i u samoj odvodnoj cevi što dosta komplikuje stvari. Samim tim, voda će krenuti da izlazi na površinu i može se desiti da vam poplavi kupatilo.

  Kakvo god da je zagušenje u pitanju, posedujemo kompletnu opremu, sajle, mašine i woma vozila za kompletno odgušenje kanalizacije, što podrazumeva otpušavanje kade, otpušavanje slivnika, otpušavanje lavaboa, otpušavanje sudopere, otpušavanje wc šolje, otpušavanje odvoda, otpušavanje cevi, čišćenje kanalizacije odnosno ispiranje kanalizacionih cevi kao i otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Možete nam poveriti svako zagušenje i mi ćemo se izboriti sa njim.

  Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko vam je potrebno otpušavanje kanalizacije ili bilo koje druge hitne intervencije jer smo zaista dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini.

  Uslugu otpušavanja tuš kabine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button