Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode

  Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode je namenjeno za najteže oblike zagušenje i blokada u kanalizacionim cevima. Za otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode, otpušavanje kanalizacije vomomčišćenje kanalizacije odnosno ispiranje kanalizacionih cevi dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode radimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji.

  Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vodeOtpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode, tačnije otpušavanje kanalizacije pod pritiskom od 250 bara generiše specijalno vozilo voma. Voma generiše veliki pritisak koji gura vodu kroz mlaznicu. Kroz kanalizacionu cev gde je nastalo zagušenje crevom koje je zakačemo za vodu polako se spušta u samu kanalizacionu cev. Na vrhu creva je postavljena mlaznica. Kada se pusti voda kroz cev, kada prođe kroz mlaznicu pretvara se u jak koncentrisan mlaz vode koji udara zagušenje ili blokadu po visokim pritiskom. Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode se pored same mlaznice može uraditi i tako da vodoinstalater simulirajući okretanje sajle okreće crevo kroz koje ide voda. Efekat okretanja creva se prenosi na sam kraj mlaznice što povećava efikasnost odgušenja. Ukoliko se ne može naći mesto zagušenja u samom startu, koristimo specijalnu kameru za snimanje cevi. Pored pronalaska zagušenja, snimanje cevi kamerom je takođe korisno ukoliko je negde cev naprsla, kao i za ispekcijski pregled stanja cevi.

  Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vodeOtpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode daje veliku uspešnost. Pored toga, nakog otpušavanja kanalizacije možemo po potrebi uraditi i ispiranje kanalizacionih cevi, odnosno čišćenje kanalizacije. Za razliku od otpušavanja kanalizacije pod pritiskom, čišćenje kanalizacije se vrši tako što se koncentrisan mlaz rasprši na više mlazova koji ispiraju zidove cevi sa više strana. Ispiranjem zidova cevi se skida sva nakupljena prljavština, masti, kamenac i ostale nečistoće i dobijate zdravu i funkcionalnu kanalizacionu cev.

  Ukoliko imate bilo kakvih problema sa kanalizacijom, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Odgušenje kanalizacije je nešto čime se bavimo dugo godina i u potpunosti smo tehnološki opremljeni za taj posao. Otpušavanje kanalizacije vrše naši iskusni vodoinstalateri koji svaki posao rade krajnje odgovorno. Vodimo računa o svakoj fazi posla i ponašamo se krajnje profesionalno. Otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode radimo brzo i kvalitetno, za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda. Za svaki posao dobijate račun za kvalitet urađenih usluga.

  Uslugu otpušavanja kanalizacije pod visokim pritiskom vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button