Otpušavanje kade

  Otpušavanje kade - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje kade je još jedna od usluga u sklopu otpušavanje kanalizacije koju pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Za otpušavanje kade, otpušavanje tuš kabine, otpušavanje lavaboa kao i za odgušenje kanalizacije u globalu smo dostupni 24h dnevno, tokom dele godine i praznika. Otpušavanje kade se radi sajlom, mašinskim putem ili čišćenjem slivnika, u zavisnosti od problema do problema.

  Otpušavanje kadeKada, kao i tuš kabina se koriste svakodnevno više puta na dan. Učestalost korišćenja svakako povećava mogućnost zagušenja. Kada dođe do zagušenja, primetićete da voda dosta sporije otiče, ili da uopšte ne otiče. Svakako kada i tuš kabine su od krucijalne važnosti za normalno funkcionisanje u stambenom prostoru. Kada, kao i tuš kabina imaju slična mesta na kojimo može doći do zagušenja.

  Do zagušenja kade u zavisnosti od šeme odvoda može doći na samom slivniku, zatim u prostoru između slivnika i odvodne cevi ili pak na ulasku u odvodnu cev. Ukoliko je zagušenje pliće, odnosno u samom slivniku, otpušavanje kade vršimo tako što skinemo slivnik, detaljno očistimo slivnik i izvadimo svu prljavštinu koja se skupila na i oko slivnika i vratimo ga u prvobitno stanje. Ukoliko je slivnik čist nastavljamo i koristimo ili sajlu ili mašinsko odgušenje za otpušavanje kade. U zavisnosti do težine zagušenja i lokacije, električna sajla i mašina na elektro pogon će otkloniti svaki vid zagušenja.

  Svaki posao radimo krajnje odgovorno i veoma profesionalno. Zadovoljstvo klijenta nam je na prvom mestu i samim tim posao radimo kvalitetno i brzo. Opremljeni smo najmodernijom tehnologijom za otpušavanje kade, odnosno kompletno odgušenje kanalizacije. Pored električnih sajli i mašina za odgušenje kanalizacije, tu su i speciijalizovana woma vozila za najteže vidove blokada i zagušenja kanalizacionih cevi. Ukoliko nije moguće locirati tačno zagušenje kanalizacije ili vam je potrebna inspekcija kanalizacionih cevi, tu su i specijalne kamere za snimanje cevi. Pored toga što su pogodne za pronalaženje zagušenja, takođe su pogodne i za inspekciju cevi ili pronalaženja napukle cevi.

  Budite slobodni da nas pozovete u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno. Mi smo pouzdan partner kada je reč kako o odgušenju kanalizacije, tako i za sve vodoinstalaterske usluge.

  Uslugu otpušavanja kade pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button