Čišćenje dvorišnih slivnika

  Čišćenje dvorišnih slivnika - Otpušavanje kanalizacije

  Čišćenje dvorišnih slivnika radimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika kao i za čišćenje odvodnih slivnika dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje dvorišnih slivnika vrše profesionalni vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom u odgušenju kanalizacije kao i svim vodoinstalaterskim uslugama.

  Čišćenje dvorišnih slivnikaDvorišni slivnik je bitan deo svakog objekta. U dvorišnom slivniku se skuplja i odvodi dalje sva kišnica koja se sliva niz oluke. Takođe dvorišni slivnici su podložni zagušenjima. U dvorišne slivnike se pored kiše mogu naći i pesak, sitni kamenčići, mulj, lišće, pa i kese. Vremenom dolazi do zagušenja u kombinaciji ovih materija koji smo naveli. Zagušenje dvorišnih slivnika se manifestuje podizanjem nivoa vode u dvorištu nakon jakih kiša, a može se i desiti da voda krene da ulazi u podrumske prostorije, stanove jer voda ne može da se odlije niz dvorišni slivnik već se zadržava na površini. Za čišćenje dvorišnih slivnika dostupni smo non-stop, bez obriza na vremenske uslove i brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svako zagušenje dvorišnih slivnika.

  Čišćenje dvorišnih slivnika i odgušenje dvorišnih vršimo pod visokim pritiskom vode uz pomoć voma vozila. Voma vozilo generiše pritisak vode od 250 bari koji uklanja sve pred sobom, počev od grana, mulja, peska i lišća. Nakon odgušenja dvorišnog slivnika pristupamo čišćenju dvorišnog slivnika pod pritiskom. Sa zidova cevi slivnika skidamo sve što je ostalo, dugogodišnje naslage kamenca, prljavština i drugih materija, nakon čega imate 100% funkcionalan dvorišni slivnik. Funkcionalni dvorišni slivnik će brže odvoditi vodu niz slivnik bez mogućnosti prelivanja vode van njega.

  Za čišćenje dvorišnih slivnika posedujemo kompletnu opremu, počev od sajli, mašina za odgušenje kanalizacije, kombi vozila sa voma tehnologijom, kamione za otpušavanje pod pritiskom kao i specijalne cisterne za otpušavanje kanalizacije i izvlačenje, odnosno crpljenje otpadnih materija, pražnjenje septičkih jama i odvoz. Pored najsavremenije tehnologije za odgušenje kanalizacije, tu su i naši profesionalni vodoinstalateri sa velikim iskustvom na svim vodoinstalaterskim uslugama. Poslujemo dugo, već preko 30 godina na teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica.

  Ukoliko i vi imate problema sa dvorišnim slivnikom, za čišćenje dvorišnih slivnika možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći, jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Uslugu čišćenja dvorišnih slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button