Otpušavanje sudopere

  Otpušavanje sudopere - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje sudopere spada u učestalije vodoinstalaterske usluge koje pružamo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Otpušavanje sudopere se vrši sajlom i mašinskim putem. Za otpušavanje sudopere, otpušavanje wc šolje kao i za kompletno otpušavanje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za sve hitne intervencije otpušavanje sudopere možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći. Brzo dolazimo na vašu adresu bez obzira na vašu lokaciju i vreme poziva.

  Otpušavanje sudopereZagušenje sudopere je jedan od učestalijih problema sa kojima se naši sugrađani suočavaju. Kako zbog našeg nemara tako i vremenom od korišćenja može nastati zagušenje u cevi ili pak u samom sifonu. Ostaci hrane, masnoće, talog od kafe i ostale prljavštine su uglavnom glavni krivci za nastanak zagušenja. Zagušenje sudopere se manifestuje sporijim oticanjem vode ili pak neoticanje vode uopšte. Sama lokacija zagušenja može biti u odvodnom crevu, odnosno sifonu ili pak dublje u cevi ili kuhinjskoj vertikali. U zavisnosti od lokacije zagušenje primenjuju se određene metode za odgušenje sudopere.

  Kada je samo zagušenje locirano u samom sifonu, pristupa se skidanju sifona i creva, detaljnom čišćenju a po potrebi i njegovom zamenom. Kada se zagušenje nađe dublje u cevi, u najvećem broju slučajeva se koristi sajla kao i mašine na elektro pogon za otpušavanje sudopere kao i za odgušenje kanalizacije u kompletu. Ako je lokacija zagušenja dosta dublje u cevi, mašinsko otpušavanje sudopere će rešiti problem.

  Otpušavanje sudopereMašinsko otpušavanje sudopere je namenjeno za teža zagušenja koja su dublje u cevi kao i za cevi užih profila kakve imamo u stanu ili poslovnom prostoru. Sajla koja prolazi kroz mašinu na elektro pogon dobija vibraciju koja se prenosi do samog početka sajle koje napreduje kroz cev. Kada dođe do zagušenja, kombinacija snage, vibracije i oštre sajle otklanja zagušenje a voda skida ostatak sa zidova cevi. Proces se ponavlja više puta.

  Ukoliko i vi imate problema sa zagušenjem sudopere, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo dostupni 24h dnevno, 365 dana u godini. Posedujemo adekvatne mašine, sajle i specijalna woma vozila za rešavanje svakog zagušenja, bilo da vam je potrebno otpušavanje sudopere, otpušavanje cevi ili otpušavanje spoljne kanalizacije. Za odgušenje kanalizacije dajemo račun za kvalitet urađenih usluga.

  Uslugu otpušavanja sudopere pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button