Otpušavanje odvoda

  Otpušavanje odvoda - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje odvoda je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koje pružamo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Za otpušavanje odvoda, otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere kao i za odgušenje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije otpušavanje odvoda brzo dolazimo na vašu adresu bez obzira na lokaciju i vreme poziva i rešavamo svaki problem.

  Otpušavanje odvodaOdvod je uvek na meti zagušenja jer kroz odvod prolaze sve materije i nečistoće koje odlaze niz slivnik. U zavisnosti od rasporeda cevi u samom prostoru, odvod se može ređe ili češće zapušiti. Odvod možete zaštititi od zagušenja tako što vodite računa šta propuštate kroz slivnik. To podrazumeva da vodite računa kako o sudoperi, tako i o tuš kabini, kade, wc šolji, odnosno da pazite na ostatke hrane, ne bacate vlažne maramice u odvod, zaštitu u vidu plastičnih mrežica na slivnicima…

  I pored toga što vodite računa o slivnicima, zagušenje odvoda je ponekad neminovnost. U zavisnosti od lokacije zagušenja pristupa se određenim metodama za otpušavanje odvoda. Ako je zagušenje nastalo dublje u odvodu, svakako se primenjuje mašinsko odgušenje kanalizacije. Zagušenje odvoda se takođe može desiti i na spoju glavnog odvoda i odvoda za sudoperu ili odvoda za tuš kabinu. U tim slučajevima najbolje je uraditi kako otpušavanje odvoda, tako i otpušavanje odvoda za sudopere, kadu ili tuš kabinu.

  Za svaku vrstu odgušenja, imamo adekvatan alat, instrumente, sajle, mašine kao i specijalizovana vozila za odgušenje kanalizacije woma. Pored moderne tehnologije, tu je i kompletan sistem za snimanje cevi kamerom. Takođe, svi vodoinstalateri u našem timu imaju bogato iskustvo, znanje i veštine potrebne za otpušavanje kanalizacije, otpušavanje odvoda, otpušavanje cevi… Dostupni smo non-stop, i po vašem pozivu u najkraćem mogućem roku dolazimo na vašu adresu i otklanjamo svako zagušenje ili blokadu u cevima.

  Nadamo se da ćete nas prepoznati kao pouzdanog partnera kako za poslove odgušenja kanalizacije, tako i za sve vodoinstalaterske usluge koje pružamo fizičkim i pravnim licima sa cele teritorije Beograda. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko su vam potrebne bilo koje vodoinstalaterske usluge ili hitne intervencije.

  Uslugu otpušavanja odvoda pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button