Čišćenje kanalizacije

  Čišćenje kanalizacije - Otpušavanje kanalizacije

  Čišćenje kanalizacije spada u još jednu od vodoinstalaterskih usluge koje pružamo na celoj teritoriji Beograda, za fizička i pravna lica. Za čišćenje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije pod pritiskom kao i za otpušavanje kanalizacije vomom dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji. Čišćenje kanalizacije se vrši po visokim pritiskom vode pri čemu se sa zidova kanalizacionih cevi skida sva nataložena prljavština, kamenac i ostale materije.

  Čišćenje kanalizacijeOdgušenje kanalizacije je postala naša svakodnevica. Kako zbog starosti, kvaliteta cevi kao i zbog našeg nemara, otpušavanje kanalizacije je sve češće tražena usluga. Da bismo otpušavanje kanalizacije radili krajnje profesionalno, opremili smo se kompletnom opremom koja podrazumeva sajle, mašine za odgušenje kanalizacije na elektro pogon, voma vozila specijalizovana za teža zagušenja i otpušavanje kanalizacije pod pritiskom kao i cisterne za crpljenje odnosno pražnjenje septičkih jama, rezervoara, separatora… Kompletna usluga odgušenja kanalizacije na jednom mestu.

  Da bi kanalizacione cevi ostale čiste i slobodne od zagušenja, treba obratiti pažnju na održavanje kanalizacije. U održavanju kanalizacionih cevi čistim, tu vam može pomoći čišćenje kanalizacije. Poslujemo preko 30 godina na teritoriji Beograda i sa mnogim pravnim licima imamo dogovor o čišćenju kanalizacije i održavanju kompletne kanalizacione mreže kao i vodovodnih cevi. Samim tim su sigurni da će kanalizacione cevi biti funkcionalne 365 dana u godini.

  Čišćenje kanalizacijeZa čišćenje kanalizacije imamo sve što je neophodno da bismo sve uradili brzo i kvalitetno. Pored tehnologije, u našem timu svi vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo u otpušavanju kanalizacije kao i u svim ostalim vodoinstalaterskim uslugama. Upoznati su sa svim tehnikama rada, počev od sajle, mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje pod pritiskom… Svaki posao radimo maksimalno odgovorno i krajnje profesionalno. Za sve usluge dajemo račun kao dokaz kvaliteta urađenih usluga.

  Ukoliko imate bilo kakav problem sa kanalizacijom ili vam je potrebno čišćenje kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Naš tim će vam pomoći da rešite svaki problem i nedoumicu.

  Uslugu čišćenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button