Otpušavanje ulične kanalizacije

  Otpušavanje ulične kanalizacije - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje ulične kanalizacije vršimo mašinama na elektro pogon, kombi vozilima sa voma tehnologijom kao i kamionima pod visokim pritiskom vode koji generišu do 250 bari. Za otpušavanje ulične kanalizacije, otpušavanje spoljne kanalizacije kao i otpušavanje kanalizacije u globalu dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Otpušavanje ulične kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda.

  Otpušavanje ulične kanalizacijeUlična kanalizacija, kao i spoljna kanalizacija, je podložna zagušenjima. Do zagušenja ulične kanalizacije dolazi tokom vremena, kao i našim nemarom koji uzrokuje zagušenje kanalizacije u vertikali, spoljnoj kanalizaciji ili pak u uličnoj kanalizaciji. Kada dođe do zagušenja ulične kanalizacije, blokira se svaki protok fekalnih voda. U zavisnosti od mesta zagušenja, može doći do manjih ili većih problema.

  Otpušavanje ulične kanalizacije vršimo mašinskim putem, sajlama i kombi vozilima za otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode. Vršimo temeljno otpušavanje ulične kanalizacije, čišćenje ulične kanalizacije uz pomoć voma vozila koja skida nataloženu prljavštinu sa zidova kanalizacionih cevi i samim tim povećava prohodnost kanalizacione cevi.

  Otpušavanje ulične kanalizacije obuhvata:

  • Odgušenje kanalizacije između šahta kao i pranje kanalizacije
  • Čišćenje šahtova pod pritiskom
  • Čišćenje terena oko zagušenja
  • Čišćenje loma i ostalog otpada iz šahtova uz pomoć specijalnih cisterni i odvoz na deponiju

  Za otpušavanje ulične kanalizacije posedujemo kompletnu opremu, mehanizaciju i modernu tehnologiju. Bez obzira na težinu i lokaciju zagušenja, uvek se možete osloniti na nas da ćemo u najkraćem mogućem roku dovesti uličnu kanalizaciju ponovo u funkciju. Pored odgušenje ulične kanalizacije, možete nas kontaktirati i za:

  Ukoliko i vi imate problem sa spoljnom ili uličnom kanalizacijom, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno za odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije, tokom cele godine i praznika. Bez obzira na vašu lokaciju i vremena poziva, brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svako zagušenje.

  Uslugu otpušavanja ulične kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button