Odgušenje fekalne vertikale

  Odgušenje fekalne vertikale - Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje fekalne vertikale vršimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje fekalne vertikale, odgušenje kuhinjske vertikale, odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje fekalne vertikale vršimo za stambene i poslovne prostore, industrijske objekte…

  Odgušenje fekalne vertikaleZagušenje fekalne vertikale je u zadnjih par godina postala veoma učestala usluga. Do zagušenja vertikale može doći kako vremenom, tako i našim nemarom. Kada se kroz odvod wc šolje propuštaju određene materije koje se ne slažu najbolje sa kanalizacionim cevima, do zagušenja može doći u odvodu stana ili pak u vertikali zgrade ili kuće. Ukoliko dođe do zagušenja u samoj vertikali niko od stanova na istoj vertikali ne može da koristi wc šolju. Zagušenje fekalne vertikale se manifestuje podizanjem nivoa vode u wc solje, mogućim izlivanjem i svim propratnim stvarima koje idu uz svako zagušenje. Za zagušenje fekalne vertikale je još specifično da do podizanja nivoa vode u wc šolji može doći i bez puštanja vode u wc šolji sa vaše strane.

  Za odgušenje fekalne vertikale koristimo:

  Za odgušenje fekalne vertikale kao i za kompletno otpušavanje kanalizacije posedujemo kompletnu opremu, mašine, kombi vozila sa voma tehnologijom kao i kamione za otpušavanje kanalizacije pod pritiskom. Naši vodoinstalateri poseduju veliko iskustvo u odgušenju kanalizacije a tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Poslujemo preko 30 godina na teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. U potpunosti smo sposobni da rešimo svako zagušenje, počev od odgušenja slivnika pa do odgušenja ulične kanalizacije kao i odgušenja spoljne kanalizacije.

  Ukoliko vam je potrebno odgušenje fekalne vertikale ili bilo koje vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. U slučaju hitne intervencije, brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svako zagušenje.

  Uslugu odgušenja fekalne vertikale pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button