Odgušenje kuhinjske vertikale

  Odgušenje kuhinjske vertikale - Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje kuhinjske vertikale je još jedna od usluga koju pružamo fizičkim i pravnim licima na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za odgušenje kuhinjske vertikale, odgušenje fekalne vertikale, otpušavanje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje kuhinjske vertikale radimo za sve stambene i poslovne objekte, industrijske objekte…

  Odgušenje kuhinjske vertikaleKao i fekalna vertikala, kuhinjska vertikala je takođe podložna zagušenju. Kako vremenom tako i našim nemarom može doći do zagušenja kuhinjske vertikale ili zagušenja sudopere. Zagušenje kuhinjske vertikale se manifestuje vraćanjem vode u sudoperu, a u gorim slučajevima i izlivanjem vode iz sudopere. Kod kuhinjske vertikale je specifično da se voda u sudoperi može pojaviti iako niste vi pustili vodu niz sudoperu. U zavisnosti od pozicije zagušenja u vertikali komšija iznad vas može pustiti vodu koja će se vama vratiti u sudoperu jer se zagušenje kuhinjske vertikale nalazi između vas i stana ispod.

  Odgušenje kuhinjske vertikale podrazumeva:

  Odgušenje kuhinjske vertikale rešavamo u što kraćem roku da bi se stanari prostora vratili u normalno funkcionisanje. Za odgušenje kanalizacije kao i za odgušenje kuhinjske vertikale posedujemo svu potrebnu opremu počev od električnih sajli, mašina na elektro pogon, kombi vozila sa voma tehnologijom, kamione za otpušavanje kanalizacije pod pritiskom kao i specijalne cisterne za crpljenje otpada i odvoz na deponiju.

  Bez obzira o kojem se zagušenju radi, možete se osloniti na nas. Poslujemo već 30 godina na teritoriji Beograda i stekli smo poverenje velikog broja klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Ne postoji zagušenje koje nismo uspešno rešiti.

  Ukoliko se i vi suočavate sa zagušenjem kuhinjske vertikale, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno za svako odgušenje kanalizacije kao i za sve hitne intervencije. Brzo dolazimo na vašu adresu i rešavamo svako zagušenje brzo, kvalitetno i pouzdano.

  Uslugu odgušenja kuhinjske vertikale pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button