Čišćenje odvodnih slivnika – upijača

  Čišćenje odvodnih slivnika – upijača - Otpušavanje kanalizacije

  Čišćenje odvodnih slivnika, odnosno čišćenje upijača vršimo za sva fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje odvodnih slivnika, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje odvodnih slivnika vrše profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom kako na poslovima odgušenja kanalizacije tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama.

  Čišćenje odvodnih slivnikaOdvodni slivnici su takođe kao i dvorišni i gajger slivnici podložni zagušenjima. Zagušenje odvodnih slivnika kao i kod dvorišnih slivnika nastaje vremenom gomilanjem raznih materija, organskog i neorganskog porekla. Od materija se najviše gomilaju mulj, pesak, kamenčići, grane, lišće a tu su i neke neorganske materije koje upadnu u sam odvodni slivnik kao npr. kese, opušci od cigareta, hrana itd. Upadanje ovih materija može izazvati zagušenje odvodnih slivnika u manjoj ili većoj meri. Zagušenje odvodnih slivnika se manifestuje ne odlaženjem vode niz slivnik već izlivanjem vode koje može stvoriti mnoge probleme.

  Za odgušenje odvodnih slivnika posedujemo kompletnu opremu, vozila i mašine. Čišćenje odvodnih slivnika vršimo pod pritiskom, mašinskim putem, specijalnim sajlama, kombi vozilima voma, kamionima i cisternama za crpljenje otpadnih voda, pražnjenje septičkih jama i dalji odvod. Pored čišćenja odvodnih slivnika vršimo i čišćenje oluka kao i odgušenje odvodnih i kišnih oluka. Pored moderne tehnologije za otpušavanje kanalizacije i čišćenje odvodnih slivnika na našoj strani je takođe i dugogodišnje iskustvo.  Poslujemo preko 30 godina na celoj teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Rešavamo svako začepljenje, blokadu i zagušenje kanalizacije, bez obzira na intenzitet zagušenja.

  Ukoliko i vi imate problema sa odlivnim slivnikom, za odgušenje odlivnog slivnika kao i čišćenje odlivnog slivnika možete nas pozvati u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno. Specijalizovani smo za sve vrste odgušenja, sve hitne intervencije, popravke kao i za sve vodoinstalaterske usluge. Budite sigurni da ćemo svako zagušenje kanalizacije rešiti temeljno, pouzdano, kvalitetno i brzo.

  Uslugu čišćenja odvodnih slivnika – upijača pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button