Snimanje cevi kamerom

  Snimanje cevi kamerom - Otpušavanje kanalizacije

  Snimanje cevi kamerom je metoda koja se primenjuje u slučaju kada se ne može tačno odrediti mesto zagušenja. Za snimanje cevi kamerom dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi kamerom vršimo za fizička i pravna lica, na celoj teritoriji Beograda. Pored lociranja zagušenja, snimanje cevi kamerom se može koristiti i za inspekcijski pregled stanja cevi kao i u slučaju napukle ili naprsle cevi.

  Snimanje cevi kameromSnimanje cevi kamerom postaje iz godine u godinu sve traženija vodoinstalaterska usluga. Zagušenja su sve češća, kako zbog starosti cevi i kvaliteta, tako i zbog našeg nemara. Zagušenje kanalizacije može stvorite mnogo problema. Uz snimanje cevi kamerom i lokalizacije zagušenja, takođe vršimo i kompletno otpušavanje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije vomom, otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom vode kao i mašinsko odgušenje kanalizacije. Pored pronalaska zagušenja, imamo sve neophodne sajle, mašine, vozila i cisterne neophodne za odgušenje kanalizacije.

  Snimanje cevi u traganju za naprslim cevima je takođe još jedna od usluga koju pružamo. Kada cev pukne, dolazi do velikog izlivanja vode što može napraviti ogromne finansijske troškove. U slučaju kanalizacionih cevi, ukoliko cev pukne, otpadne vode će krenuti da se izlivaju van kanalizacione cevi na površinu. Pored troškova, tu su i širenje bakterija, nehigijene kao i širenje neprijatnog mirisa.

  Da ne bi došlo do ovakvih problema u budućnosti, možete nas pozvati da jednom u godinu dana izvršimo snimanje cevi kamerom, odnosno inspekciju stanja cevi i po potrebi održavanje kompletne kanalizacije i cevovoda. Bolje je sprečiti nego lečiti. Upravo zbog toga smo omogućili klijentima jednogodišnji pregled stanja cevi kao i njihovo održavanje po potrebi.

  Ukoliko vam je potrebno snimanje cevi kamerom ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, pozovite nas u bilo koje doba dana jer smo dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Posedujemo modernu tehnologiju kako za snimanje cevi tako i za otpušavanje kanalizacije. Pored sajli, mašina na elektro pogon, vozila i cisterni za pražnjenje septičkih jama, rezervoara, separatora i drugo, imamo i iskusne vodoinstalatere i veštinu koja je potrebna za odgušenje kanalizacije. Svaki posao radimo odgovorno i profesionalno, a za svaku uslugu dajemo račun za kvalitet urađenih usluga.

  Uslugu snimanja cevi kamerom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button