Odgušenje slivnika

  Odgušenje slivnika - Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje slivnika vršimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Beograda. Za odgušenje slivnika, otpušavanje lavaboa, otpušavanje sudopere kao i za otpušavanje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje slivnika se u zavisnosti od težine i lokacije zagušenja vrši sajlom, mašinom na elektro pogon kao i čišćenjem, odnosno promenom slivnika.

  Odgušenje slivnikaSlivnici su često u upotrebi i kao takvi su podložni zagušenjima. Česti su slučajevi da se prljavština i ostale nečistoće zalepe za sam slivnik što otežava odvod vode ili da se potpuno začepi. Kada voda ne može kroz slivnik, dolazi do ili sporog oticanja vode ili ne oticanja uopšte. Svakako da biste normalno funkcionisali u prostoru svaki tip zagušenja je potrebno ukloniti u kratkom roku. Zbog toga svako zagušenje kanalizacije spada u hitne intervencije koje iziskuju brz dolazak na adresu i brzo odgušenje kanalizacije.

  Pored zagušenja u samom slivniku, takođe može doći i do zagušenja u delu između slivnika i odvodne cevi. Taj deo između je najbolje odgušiti sajlom ili mašinom na elektro pogon. Naravno u zavisnosti od lokacije i težine zagušenja, odlučujemo se za jednu od ove dve metode. Odgušenje slivnika sajlom, bilo da je električna sajla ili ručno kao i mašinsko odgušenje slivnika rade naši profesionalni vodoinstalateri sa bogatim iskustvom u svim vodoinstalaterskim uslugama.

  Kada, tuš kabina, sudopera i lavabo preko slivnika odvode vodu dalje u kanalizaciju. Da biste smanjili učestalost zagušenja, savetujemo vam da zaštitite slivnike i redovno ih održavate. Najjednostavniji vid zaštite slivnika su plastične mrežice određenog profila koje se prodaju za 10 dinara po komadu. Svakako i pored održavanje i redovnog čišćenja, zagušenja slivnika su svakako moguća.

  Za odgušenje slivnika kao i za kompletno odgušenje kanalizacije posedujemo adekvatne alate, sajle, mašine i specijalna woma vozila. Kompletno smo opremljeni za svaki vid zagušenja ili blokade bilo kojeg intenziteta. Naši vodoinstalateri imaju dug radni staž kako na odgušenjima tako i na svim ostalim vodoinstalaterskim uslugama. Odgušenje slivnika radimo za fizička i pravna lica a za svaku uslugu dajemo račun za kvalitet izvršenih usluga.

  Uslugu odgušenja slivnika pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button