Čišćenje odvoda za kišnicu

  Čišćenje odvoda za kišnicu - Otpušavanje kanalizacije

  Čišćenje odvoda za kišnicu vršimo kako za fizička tako i za pravna lica sa teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Za čišćenje odvoda za kišnicu, čišćenje oluka kao i za kompletno otpušavanje kanalizacije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Čišćenje odvoda za kišnicu vršimo pod visokim pritiskom vode, a ukoliko je zagušenje odvoda slabijeg intenziteta, u obzir dolazi i mašinsko odgušenje kanalizacije.

  Čišćenje odvoda za kišnicuOdvod za kišnicu je veoma bitan jer se u njemu skuplja sva kišnica koja silazi niz oluke. Ukoliko dođe do zagušenja istog, voda će krenuti da se iz odvoda izliva napolje. Do zagušenja odvoda za kišnicu može doći usled gomilanja lišća i otpalih grana tokom jeseni i zime. Do zapušenja takođe može doći i do gomilanja lišća i grana koje silaze niz sam oluk.

  Za čišćenje odvoda za kišnicu posedujemo kompletnu opremu počev od sajli, mašina i vozila za čišćenje odvoda za kišnicu pod visokim pritiskom vode. Voma vozilo generiše veliki pritisak vode koji se kroz mlaznicu usmerava u odvod. Otpušavanje kanalizacije vomom se osim za čišćenje odvoda za kišnicu koristi i za odgušenje kanalizacije, čišenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda itd…

  Pored modernih mašina i tehnologije za otpušavanje kanalizacije, tu su i naši iskusni i pouzdani vodoinstalateri. Svaki naš član tima poseduje veliko iskustvo kako u odgušenju kanalizacije tako i u svim vodoinstalaterskim uslugama. Vodimo računa o svakoj fazi posla i dajemo račun za kvalitet urađenih usluga. Poslujemo već 30 godina na teritoriji Beograda i stekli smo veliko poverenje kako fizičkih tako i pravnih lica. Ne postoji zagušenje koje nismo rešili, kao i odvod koji nismo otpušili. U našu standardnu ponudu usluga takođe ulazi i čišćenje oluka od lišća, grana i ostalih prljavština.

  Ukoliko vam je potrebna usluga čišćenja odvoda kišnice, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći. Uvek su vam na usluzi naši profesionalni vodoinstalateri jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika za sve hitne intervencije i popravke.

  Uslugu čišćenja odvoda za kišnicu pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button