Otpušavanje spoljne kanalizacije

  Otpušavanje spoljne kanalizacije - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje spoljne kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Otpušavanje spoljne kanalizacije se odnosi na deo kanalizacione mreže koji se nalazi van objekta i koji vodi od npr. zgrade do glavnog kanalizacionog odvoda. Za otpušavanje spoljne kanalizacije kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Otpušavanje spoljne kanalizacijeSpoljna kanalizacije je veoma bitan deo kanalizacionog sistema jer odvodi kompletne otpadne vode i fekalije iz jednog prostora, zgrade, kuće ili industrijskog objekta. Tokom vremena može doći do zagušenja spoljne kanalizacije što uzrokuje zaustavljanje kompletnog odlaznog “saobraćaja”. Zagušenje spoljne kanalizacije može doneti toliko problema i neprijatnosti počev od neprijatnog mirisa, vraćanje vode odnosno izlivanje vode, nehigijene i drugih materijalnih troškova u vidu poplava.

  Bez obzira na vašu lokaciju i vreme poziva, dolazimo na adresu u kratkom roku i započinjemo otpušavanje spoljne kanalizacije. Bilo da je u pitanju odvod za septičku jamu ili odvod za kanalizaciju, brzo ćemo rešiti svaki problem. Otpušavanje spoljne kanalizacije radimo uz pomoć voma vozila, odnosno otpušavanje pod visokim pritiskom vode. Bez obzira na intenzitet zagušenja, otpušavanje pod pritiskom će rešiti i najteža zagušenja.

  Voma generiše pritisak od 250 bari i pušta vodu kroz specijalnu mlaznicu iz koje izlazi jak i koncentrisan mlaz vode koji uklanja sve pred sobom. Uz otpušavanje spoljne kanalizacije radimo i čišćenje kanalizacije, odnosno ispiranje kanalizacionih cevi i skidanje svake prljavštine sa zidova cevi. Pored spoljne kanalizacije vršimo i otpušavanje ulične kanalizacije kao i njeno čišćenje. Otpušavanje spoljne kanalizacije radimo za fizička i pravna lica sa teritorije Beograda. Nakon završetka posla, radimo i čišćenje spoljne kanalizacije po potrebi, a i svakako je preporučljivo uraditi čišćenje nakon otpušavanja.

  Koji god problem da imate sa spoljnom kanalizacijom ili vam je potrebno otpušavanje kanalizacije, znajte da ste na pravom mestu. Posedujemo kompletnu opremu, moderne mašine i voma vozila za svako odgušenje kanalizacije. Nema zagušenja koje ne možemo da rešimo. Sa nama možete biti sigurni da ćemo svako zagušenje rešiti na najbolji mogući način, sa najmodernijom tehnologijom.

  Ukoliko je i vam potrebno otpušavanje spoljne kanalizacije, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Uslugu otpušavanja spoljne kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button