Odgušenje odvodnih i kišnih oluka

  Odgušenje odvodnih i kišnih oluka - Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje odvodnih i kišnih oluka vršimo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda. Za odgušenje odvodnih i kišnih oluka, čišćenje oluka, čišćenje dvorišnih slivnika, čišćenje gajger slivnika, čišćenje odvodnih slivnika kao i za odgušenje odvoda za kišnicu dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje odvodnih i kišnih oluka vršimo najsavremenijim metodama kao otpušavanje pod pritiskom voma vozilima.

  Odgušenje odvodnih i kišnih olukaZagušenje odvodnih i kišnih oluka je specifično za vreme proleća, kada krenu kiše i kada se u samom odvodnom oluku krenu gomilati ostaci od prethodnih meseci. Zagušenje odvodnih i kišnih oluka se najčešće vezuje za lišće, grane, pesak i ostalu prljavštinu koja se skuplja u samom oluku tokom godine. Tu su svakako i neke materije koje se nađu usled kombinacija okolnosti, kao kese, loptice… Ono što prođe kroz sam oluk, može se desiti da se zaglavi glavnom dvorišnom slivniku, gajgerovom slivniku ili pak u odvodnom slivniku – upijaču.

  Bez obzira koji vaš problem muči, odgušenje odvodnih i kišnih oluka radimo do desetog sprata. Za odgušenje odvodnih i kišnih oluka posedujemo modernu tehnologiju za temeljno, kvalitetno, pouzdano u brzo odgušenje odvodnih i kišnih oluka. Specijalnom penjalicom dolazimo do samog vrha oluka i počinjemo sa odgušenjem odvodnih i kišnih oluka pod pritiskom. Odgušenje odvodnih i kišnih oluka vršimo pod visokim pritiskom vode koji generiše voma vozila. Voma generiše pritisak i do 250 bari koje razbija svaku blokadu, kako u cevi tako i u samom odvodnom ili kišnom oluku. Pored tehnologije, na našoj strani je takođe i dugogodišnje iskustvo. Na teritoriji Beograda poslujemo preko 30 godina i stekli smo veliko poverenje klijenata, kako fizičkih tako i pravnih lica. Specijalizovani smo za odgušenje kanalizacije, hitne intervencije i brz dolazak na adresu i rešenje svakog zagušenja.

  Ukoliko i vi imate problema sa odvodnim ili kišnim olukom, pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći jer smo zaista dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Uslugu odgušenja odvodnih i kišnih oluka pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button