Pražnjenje septičkih jama

  Pražnjenje septičkih jama - Otpušavanje kanalizacije

  Pražnjenje septičkih jama je još jedna od vodoinstalaterskih usluga koje pružamo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Pražnjenje septičkih jama vršimo za fizička i pravna lica a za hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za pražnjenje septičkih jama posedujemo moderne cisterne za crpljenje odnosno pražnjenje septičkih jama i odvoženje fekalnih voda.

  Pražnjenje septičkih jamaU opštinama u Beogradu gde nije prošla kanalizacije, domaćinstva u velikom broju slučajeva imaju septičku jamu u dvorištu. U septičkoj jami se skladište sve otpadne vode i fekalije. Svaka septička jama ima svoju određenu zapreminu, neke su veće a neke manje. Kada se napune, treba ih isprazniti. Tu mi stupamo u akciju. Posedujemo adekvatnu tehnologiju za crpljenje otpadnih voda, tj. moderne cisterne zapremine do 10m3. Pražnjenje septičkih jama radimo veoma profesionalno i kvalitetno dugi niz godina. Ne morate čekati dugo na naš dolazak jer nakon vašeg poziva brzo dolazimo na vašu adresu i započinjemo pražnjenje septičkih jama.

  Uz pražnjenje septičkih jama takođe radimo i:

  Pražnjenje septičkih jama

  • Pražnjenje prelivnih septičkih jama,
  • Pražnjenje rezervoara,
  • Pražnjenje fekalnih šahtova koje podrazumeva čišćenje i odvoženje fekalnih voda,
  • Pražnjenje separatora, koje se uglavnom radi u ugostiteljskim objektima, objektima za preradu mesa i tome sličnom,
  • Pražnjenje kišnih slivnika podrazumeva crpljenje vode iz prostora koji su poplavljenu pomoću pumpe i hvatača,
  • Crpljenje kanalizacije u industrijskim objektima
  • Čišćenje kanalizacije,
  • Odgušenje kanalizacije
  • Crpljenje otpadnih voda,
  • Otpušavanje kanalizacije
  • Ispiranje kanalizacionih cevi, odnosno ispiranje kanalizacije woma vozilom

  Za crpljenje otpadnih materija posedujemo tehnologiju, znanje i iskustvo. Naša vozila su pored crpljenja otpadnih materija opremljena za kompletno odgušenje kanalizacije, pranje kanalizacije, čišćenje cevovoda pod visokim pritiskom vode. Posedujemo kompletnu opremu, vozila i cisterne za sve radove na vodovodnoj ili kanalizacionoj mreži, počev od pranja i otpušavanje kanalizacije do pražnjenja septičkih jama i crpljenja otpadnih voda.

  Ukoliko vam je potrebno pražnjenje septičkih jama, čišćenje kanalizacije, pranje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije, crpljenje fekalnih voda ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, 365 dana u godini. Ne ustručavajte se da nas pozovete i u kasne sate jer smo zaista dostupni non-stop. U najkraćem mogućem roku dolazimo na vašu adresu i rešavamo svaki problem brzo, kvalitetno i profesionalno.

  Uslugu pražnjenja septičkih jama pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button