Otpušavanje kanalizacije električnom sajlom

  Otpušavanje kanalizacije električnom sajlom - Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje kanalizacije električnom sajlom je jedna od metoda koju koristimo za zagušenja manjeg intenziteta. Otpušavanje kanalizacije električnom sajlom, mašinsko odgušenje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije pod pritiskom kao i otpušavanje kanalizacije vomom vršimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Za otpušavanje kanalizacije električnom sajlom smo dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Otpušavanje kanalizacije električnom sajlomOdgušenje kanalizacije je ozbiljan posao i zahteva maksimalnu odgovornost, iskustvo, dobre sajle, mašine i specijalizovana vozila za otpušavanje kanalizacije. Mi sve to imamo. Otpušavanje kanalizacije je nešto što radimo jako dugo vremena i postali smo mnogo dobri u tome. Posedujemo adekvatne alate, instrumente, mašine, sajle i vozila i u potpunosti smo sposobni da se nosimo sa bilo kojim zagušenjem ili blokadom u kanalizacionim cevima. Pored standardnih usluga odgušenje vršimo i čišćenje kanalizacije odnosno ispiranje kanalizacionih cevi i skidanje nečistoća sa istih.

  Pored usluga odgušenja, pružamo i sve vodoinstalaterske usluge od kojih izdvajamo:

  • Zamena vodovodnih cevi,
  • Zamena ventila za vodu
  • Servis bojlera
  • Montaža bojlera
  • Ugradnja sanitarija

  Otpušavanje kanalizacije električnom sajlom je namenjeno blažim vidovima zagušenja kanalizacije. Električna sajla je veoma korisna kada su u pitanju delovi između slivnika i odvodne cevi. Takođe je praktična u otpušavanju sudopere, kroz slivnik preko sifona do glavnog odvoda. Električna sajla ima više nastavaka, odnosno spirala koje su namenjene za cevi profila 20-75 mm. Takođe, električna sajla ima mogućnost samo-napredovanja što nam značajno olakšava posao.

  Iako je delovanje električne sajle znatno uže od električne mašine, u nekim situacijama baš zbog uže sajle je moguće uopšte prići samom zagušenju i rešiti ga. Kada je otpušavanje kanalizacije električnom sajlom nemoguće, pristupamo mašinskom odgušenju kanalizacije. Mašina, za razliku do električne sajle poseduje mnogo veću snagu kao i bolju i jaču sajlu koja joj omogućava da lakše probije teža zagušenja.

  Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije, znajte da ste na pravom mestu. Mi smo profesionalci u ovom poslu i posedujemo adekvatne i moderne mašine i vozila za manja i teža zagušenja. Pozovite nas u bilo koje doba dana jer smo zaista dostupni 24h dnevno.

  Uslugu otpušavanja kanalizacije električnom sajlom pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button