Otpušavanje kanalizacije

  Otpušavanje kanalizacije radimo na celoj teritoriji Beograda, sedam dana u nedelji. Odgušenje kanalizacije vršimo mašinskim putem, sajlom kao i pod visokim pritiskom vode za najteža zagušenja. Odgušenje kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica, a za hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

  Otpušavanje kanalizacije – Odgušenje kanalizacije Beograd

  Otpušavanje kanalizacije

  Odgušenje kanalizacije podrazumeva:

  Od usluga koje pružamo izdvajamo:

  Svako zagušenje kanalizacije spada u hitne intervencije, što zbog izlivanja vode tako i zbog normalnog funkcionisanja u prostoru. Za hitne intervencije odgušenje kanalizacije smo dostupni non-stop na celoj teritoriji Beograda. Brzo dolazimo na vašu adresu bez obzira na vašu lokaciju i na vreme poziva.

  Odgušenje kanalizacije se u zavisnosti od intenziteta vrši sajlom, električnom sajlom ili mašinama na elektro pogon. Za teža zagušenja koja nastaju u samim kanalizacionim cevima koristimo odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom vode, odnosno odgušenje kanalizacije uz pomoć specijalnih WOMA vozila najnovije generacije.

  Odgušenje kanalizacije pod pritiskom je veoma pouzdana metoda rešavanja svih blokada ili zagušenja. Woma vozilo generiše 250 bari pritiska pod kojim voda izleće iz creva što uklanja sve što joj se nađe na putu. Pored otpušavanja kanalizacije pod pritiskom, takođe vršimo i čišćenje kanalizacije, odnosno ispiranje kanalizacionih cevi.

  Odgušenje kanalizacije sajlom kao i mašinsko odgušenje kanalizacije je namenjeno užem profilu cevi i najčešće se primenjuju u stambenom i poslovnom prostoru, odnosno kupatilu i kuhinji. Električna sajla je veoma korisna za odgušenje, a ukoliko ona ne pomogne, tu je mašinsko odgušenje kanalizacije. Kod električnih mašina za odgušenje kanalizacije sajla prolazi kroz mašinu koja stvara vibracije. Vibracije nastale u mašini se prenose na sam vrh sajle koja napreduje kroz cev sve dublje i dublje. Kada naiđe na zagušenje, kombinacija oštre sajle, snage pritiska i vibracije razbija svako zagušenje koje se nađe u cevi.

  Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije bilo gde u Beogradu, pozovite nas i brzo ćemo doći na vašu adresu. Posedujemo adekvatne alate, instrumente i moderne mašine i vozila za svaki tip i težinu zagušenja. Naši iskusni vodoinstalateri poseduju potrebno znanje i veštine za svaki vid otpušavanja.

  Uslugu otpušavanja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button